4/11/2010

Naisen tuoksu

Pidän ajatuksesta, että jokin tuoksu toisi muille ihmisille mieleen juuri minut. Etsin siis eräänlaista tunnustuoksua itselleni.

Pari vuotta sitten se oikea löytyikin. Laura Biagiottin Aqua Di Romaa ensi kerran tuoksutellessani tajusin, että tässä se on, tämän kanssa kuulun yhteen! Kauniisti alkanut yhteinen matkamme päättyi siihen, kun pullon tyhjentyessä huomasin, ettei tätä tuoksua myydä enää missään.

Sain myöhemmin lahjaksi kaksi korvausyritystä Romalle: Nina Riccin Ninan ja Marc Jacobsin Daisyn. Täytyy todeta, että tuo Nina on minulle aivan liian makea päivittäiseen käyttöön. Daisy on okei perustuoksu, mutta ei kuitenkaan säväytä minua sen kummemmin.

Vähän aikaa sitten satuin osumaan taas kaupan hajuvesihyllyjen kohdalle, ja löysin kerralla kaksi loistavaa ehdokasta! Toinen on D&G:n Rose the One, toinen taas Jean Paul Gaultier'n MaDame. Hassua - näillä kahdella tuoksulla on niin erilaiset keulakuvat (Rosella Scarlett Johansson, MaDamella Agyness Deyn), ja silti ihastuin kumpaankin. Rose tosin tuntui haihtuvan iholtani nopeasti, joten todennäköisesti ostoskassiin päätyy "iloisempi" MaDame. :)
Kampanjakuvat Googlen kuvahaun kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti