4/02/2010

Kartta kello kolmessa!

 Varoitus! Teksti sisältää ontuvia merellisiä kielikuvia. Syynä tähän on kirjoittajan ihastus kirjaan nimeltä Moby Dick.

Käväisin eilen koluamassa Ideaparkin liikkeet läpi, kun kerrankin satuin näille vuorovesille. :) Tuloksena oli pieni kassiarmada, iloinen hymy huulilla ja eräs tietty herra kukkarossa.

Lempilöydöksi kivuuksien keskeltä nousi tämä Scarlett Johanssonin Mangolle suunnittelema kangaskassi, jossa on kuvana vanha Hispaniolan saaren kartta. Me loves a lot! Malliston tuotosta menee kuulemma joku puoli prosenttia Haitin katastrofin uhreillekin.

Ginasta löysin vihdoin kauan metsästämäni kellokorun! En osaa ollenkaan pitää rannekelloa, ja jos se joskus käteen eksyy, katson silti ajan kännykästä. :P Käytännöllinen koru, kerrankin...
...Ja viimeisenä sitten tämä kaunotar. Sataprosenttista pellavaa oleva H&M:n bikertakki vei sydämeni kuin horisonttiin seilaava fregatti. Tai no, unohtakaa se fregatti, mutta tykästyin siihen kuitenkin paljon. Mietin pitkään tämän kohdalla, koska materiaali on tosiaan kovin ohutta, eli käytännöllinen takki tämä ei todellakaan ole... :) Mutta lopulta täydellinen väri, istuvuus ja pehmoinen tuntu nujersivat järjen äänen ja kiikutin tämän kassalle. Mulla on pieni aavistus, että tästä tulee kesän ehdoton ykkösjakku!

Ilma on pehmeämpi kuin valaan poski (onko se edes pehmeä?), joten äkkiä ulos, ohoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti