3/19/2010

Kynsilakkojen kaksintaistelu

En useinkaan lakkaile kynsiäni lähinnä sen vuoksi, että omat kynteni ovat vahvat ja kauniin väriset "luonnontilassakin" (näyttävät vähän siltä, että niihin olisi tehty ranskalainen manikyyri). Mutta noh, girl's gotta have options ja vaihtelu virkistää, joten hyllyssäni on rivissä ruhtinaalliset kaksi kynsilakkapulloa. :D

Numero 1 on Rimmelin lakka, sävy 310 Red Carpet. Pari sanaa tästä tökötistä:
ensinnäkin, mulla on aina ollut jotain ongelmia Rimmelin meikkien kanssa, ne ei vaan toimi mulla. Kokemuksia on mm. puuterista ja ripsiväristä, ja sama homma on tämän lakankin kanssa. Laitan tuota joskus kolmekin kerrosta kynsiin, ja silti se lohkeilee jo ekan puolen tunnin aikana pahan näköiseksi. Toinen juttu on, että se näyttää pullossa verenpunaiselta (ja siihen sävyn nimikin viittaa), mutta väri vaalenee kynsissä säihkyvän pinkiksi. Yhteenvetona: ei siis ihan lempparini.

Numero 2 sen sijaan ansaitsee hurjat suitsutukset! Kyseessä on Mavalan pikkupullo sävyä Samoa, joka on juuri oikea yhdistelmä vaaleanpunaista ja korallia. Levittyy kauniisti ja tasaisesti kynsille, ja kestää kuin Duracell-pupu. Tämä on sitä rakkautta (eikä suinkaan maksettu mainos - valitettavasti :P).

Taistelu Rimmel vs. Mavala on päättynyt tuloksin 0-6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti