2/26/2010

Jumitusta, osa 2

Olen ollut pitkään täpinöissäni eräästä tv-sarjasta, jota oikeastaan kukaan lähipiirissäni ei seuraa, joten mahdollisuudet sen hehkuttamiseen on olleet aika vähäiset. Tänään muistin, että mullahan on blogi juuri tällaista tilannetta varten! :)

Saanen siis esitellä uusimman jumituskohteeni: BBC:n kerta kaikkiaan huippu sarja nimeltä Mistresses (suomennettuna Toisia naisia).

Aluksi olin todella skeptinen kuultuani juonen perusasetelman: neljä naista, jotka ovat keskenään parhaita ystäviä ("siis hei, nää on niin nähty - taas yksi SATCin kopio"). Mutta se, mikä erottaa Toiset naiset mm. Sex and the Citystä, on sarjan taiturillinen vaihtelu eri tyylilajien välillä. On romanttista komediaa, pettämisdraamaa, trilleriä (oikeesti, olen pelännyt yhden jakson aikana niin, että puolet ajasta piti kurkkia tv-ruutua sormien välistä)... Ihan alussa sarjan seuraaminen tuntui vähän oudolta, koska juuri se alkuasetelma saa ainakin minut odottamaan vain tiettyä tunnelmaa ja draaman kaarta (kyllä te tiedätte, sitä kevyttä ja hauskaa ihmissuhdekomediaa - missä ei sinänsä ole mitään vikaa, muistakaa että seuraan myös sitä iänikuista GG:tä :P).

Suhdettani tähän tyylilajipläjäykseen kuvaavat parhaiten seuraavat kolme sanaa: Olen niin koukussa. :D

Mikäli innostaa, sarjaa voi seurata TV1:ltä perjantaisin klo 22:00! :)

Kuvat Googlen kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti