2/06/2010

Grayscale

Vaikea uskoa, kuinka paljon voi ihan muutamalla asialla saada muutettua kämpän tunnelmaa! Jatkuvasti täälläkin ylistämäni uusi sohva on ihanan rauhallinen ja silti äärimmäisen tyylikäs. :) Päätin siirtää aikaisemmin tyttönurkkauksessa piileskelleen, Pariisista hankintun Audrey Hepburn -julisteen vähän keskemmälle, ja se sai sivuilleen New Yorkista ja Intiasta ottamieni valokuvien suurennoksia. Man Rayn taidejuliste pääsi vaaterekin yläpuolelle jatkamaan kauneusuniaan. Korttikokoelmani vaihtoi myös paikkaa Brooklyn Bridge -otokseni seuraan, ne tulevat paljon paremmin esille noin (vaikkakaan eivät ehkä näin epätarkoissa kuvissa...).

Turkki-matkaoppaat ovat olleet kovan tutkimuksen alaisia viime aikoina! :) Tykkään aina selvitellä nähtävyyksiä ja paikan historiaa ennen paikan päälle pääsyä, se ikään kuin antaa lisäarvoa itse paikalle.

Päällä on tänään New Yorkin Strawberrysta napattu mekko (Oli muuten huippuhalpa! Olen vieläkin ylpeä löydöstäni :D) Korukolmion puuhelmillä, Asoksen rusettipannalla ja mamman villasukilla kuorrutettuna. Tänään jatkuu projekti nimeltä kandin kirjoittaminen, eli kirjastolle mars!

Now Playing: Adele - Cold Shoulder

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti