2/17/2010

Best of

Keskiviikon kivoimmat jutut:

Terveys: Kuten aina keskiviikkoaamuisin, ohjelmaan kuului tänäänkin aamu-uinti. Tunti räpiköiden edestakaisin kuntouintiallasta ihanan ystävän kanssa on parasta terapiaa!

Epäterveys: Koko päivän yliopistolla juoksemisen jälkeen on hyvä vetäistä val-ta-vat minttukaakaot sacherkakun seuraksi kirjaston kahvilassa lääkkeeksi akuuttiin stressaukseen. Toimii.
Kuva Google

Ostoslakko: Koskee vain vaatteita. Koska löysin play.comista Gossip Girlin ykköskauden edullisesti, ja Lily Allenin uudemman kiekon hintaan 5,50 euroa. :) Mutta olen myös ylpeä itsestäni: olen spotannut Hennesiltä vaikka kuinka monta toi on niin mua -vaatetta, sortumatta! Tätä pitikin juhlia... :P
Kuva Google
 
Kv-toimiston täti: Yliopistomme kansainvälisten asioiden toimistossa on töissä ehkä maailman ihanin naishenkilö. Joka kerta menen toimistolle kaiken toivoni menettäneenä ihmisrauniona, ja joka kerta tuo nainen saa rauhoitettua mieleni ja valettua minuun uutta uskoa, puhumattakaan siitä, että osaa vastata myös kaikkiin kysymyksiini. Haluan myöntää tälle työntekijälle mitalin.

Baskerit: Kohta on taas baskerikelit täällä, kunhan ensin saadaan nuo karvahattusäät pois alta! Näin tänään oudon valoilmiön taivaalla, se taisi olla aurinko... Kevät tulee.

Musiikki: Perjantaina on tiedossa bileet teemalla "Alaikäiset tytöt ekaa kertaa baarissa" ja sitä fiilistelen kuuntelemalla Bee Geesin Night Feveriä ;)

"Then I get Night Fever, Night Feveeeeeer..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti