11/15/2009

Koruhamsterin tunnustukset

Mulle on jostain syystä kertynyt valtavat määrät kaulakoruja - suurin osa niistä reissuilta, joten toimittavat samalla mukana kulkevan matkamuiston virkaa. Käytän koruja tosi paljon, joten niitä lemppareitakin on ehtinyt muutama valikoitua...

Peruskauraa. Näistä on jokin joka päivä kaulassa riippumassa. Korut ovat mm. Marokosta, Pekingistä, Keniasta, Gambiasta, Intiasta ja Kööpenhaminasta.
Tässä on sitten se lemppariviisikko. Kaikki yksilöt on hommattu New Delhistä - jos sinne päin suuntaatte, älkää missään nimessä missatko Crafts Museumin kauppaa! Kiinteät, mutta tosi edulliset hinnat, eli ei tarvitse tinkiä ja silti saa halvalla (2-3 euroa per koru, korvikset siinä 50 senttiä jne.). Skipattiin Annin kanssa suosiolla se museopuoli ja vietettiin kaupassa yli tunti. :)
 1. Anni tämän alunperin osti, mutta sain sen lopulta nimipäivälahjaksi, kun niin kovasti sitä kuolasin vierestä. :P Eli kiitos! Aivan upea, näyttävä luomus.
 2. Tämä jännän folk-henkinen killutin piristää ihan minkä tahansa asun, eli se on ollut hurjasti käytössä nykyään, kun olen välillä pukeutunut muuten kokonaan mustaan (!). Se on se syksy.
 3. Kaksi sanaa: tämä väri. Olen ihan koukussa vanhaan roosaan.
 4. Tämä on aika massiivinen röykkiökoru, mutta sopii (jälleen) hyvin kokomustan kanssa katseenvangitsijana.
 5. Koru ylitse muiden - tässä on sitä 20-luvun glamouria! En vieläkään tahdo uskoa, että tällaisia löytyy Intiasta.
Now Playing: Röyksopp - Happy Up Here

2 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs korukokoelma! Tänne kelpais parit värikkäät helminauhat :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) En jostain syystä osaa oikein käyttää vähäeleisiä koruja, aina pitää olla värikästä tai massiivista... :P

  VastaaPoista