11/02/2009

High Five


Niin huono kuin olenkin käppäilemään siron ja varman näköisesti kilometrikoroilla, rakastan korkokenkiä. Ikävää sinänsä, että nykyinen vuodenaika rajoittaa hieman niiden käyttöä kampuksella...

Homman nimi on siis top 5 korkkarini.

1. Vanhojentanssikenkäni, en edes halua ajatella kuinka monen vuoden takaa... Merkkiä Bullboxer, ja aivan ihmeelliset jalassa. Kuin ei olisi kenkiä ollenkaan. Nämä luottofrendit pääsivät myös matkaan Taikin naamiaisiin.


2. Asoksen rock-veijarit, joiden korko vei sydämeni. Eräs kaverini, joka omistaa yli 60 paria korkokenkiä, sanoo aina olevansa minulle kateellinen näistä. :P

3. "Enkelikenkäni", eli H&M:n aivan liian vähässä käytössä olleet nilkkurit. Tämän lähemmäs Parikoita en nykyisellä budjetillani pääse.

4. Vagabondin tyttömäiset, täydellisesti istuvat namikorkkarit. Nämä ostin itselleni silloin joskus 18-vuotissynttärilahjaksi valtavan pitkän pohdinnan jälkeen - tekivät aika ison loven lompakkoon -20% -tarrasta huolimatta. Mutta päivääkään en ole katunut! :)

5. Buutsimaiset saappaat Pekingistä. Nämä ovat täydelliset syyskengät! Näihin popoihin liittyy myös paljon ihania muistoja, jo ostamishetkestä - maksoivat huikeat 10 euroa, ja tinkimisessä auttoi eräs kertakaikkinen herrasmies. :)



Ja lopuksi haluan vielä bonuksena esitellä ihanat siniset nilkkurini, jotka kotiutuivat Zarasta nyt alkusyksystä. Näistä kengistä muistan selkeästi ketkä olivat mukana ostosreissulla, eli ne tuovat mieleen tosi rakkaita ystäviä. Aurinkoisten päivien luottoparini!

Mustikkaa syksyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti