10/07/2009

GG is back

Seuraa vuodatusta yhdestä niistä sarjoista, joihin olen toivottoman koukuttunut - en niinkään hyvän juonenkehittelyn, vaan puhtaasti sarjan puvustuksen vuoksi. (Ja nykyään myös tietysti siksi, että se tapahtuu New Yorkissa.)

Päivän sana: Gossip Girl!

Otin juuri kiinni kaikki näkemättä jääneet uuden tuotantokauden jaksot, joten pääni tursuaa uusia ihania asuyhdistelmiä... Ja mikä todella ihmetyttää, on, kuinka monessa blogissa on moitittu erityisesti Blairin henkilöhahmon asuja ja sanottu niitä jopa tätimäisiksi! On siis aika puolustaa omaa lempihahmoani. :D Sanoisin jopa, että hahmon tyyli tulee koko ajan lähemmäksi omaani. Vai miten päin se nyt menikään...? :)

Mutta tätimäisyys on kyllä kaukana näistä uuden kauden lemppareistani:Katsokaa nyt noita punaisia kenkiä! Ja tuo mekko!Jennyn asut ovat tosi trendikkäitä, mutta pakko myöntää: tykkäsin enemmän niistä alkukausien tyttömäisyyksistä... Missä ovat söpöt pipot ja baskerit?!Ja ihan lopuksi ehdottomat lempparini Blairin asuista kautta aikojen (hei, selasin 200 kuvaa läpi löytääkseni viimeisen, eli tosiaan tykkään siitä :D )


Kuvat cwtv.com

Now Playing: Katriina Mikkola & Jouni Helminen - Spared Your Kiss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti