7/28/2009

It's beautiful there


Mulla on alkanut joku hurja kukkamekkokausi. Katselin jo Asoksen Clearancesta yhtä söpöä luomusta, mutta sen jälkeen muistin, että juurihan ostin Pushkarista, Intiasta kukkamekon hetken mielijohteesta...:) (Ei sillä, Intiassa ostin varmaankin 80 % tavaroista hetken mielijohteesta.) Kukkaleninki pääsi siis päälle Fiskarsin retkelle.Fiskarsiin oli yllättävän pitkä matka ja melko vaikea ajaa - vaikeus tosin taisi johtua viisi vuotta vanhasta kartasta. Hoksattiin autossa, että aijaa, täällä on tosiaan tää uusi moottoritiekin...


Fiskars oli kyllä ihana, sattui vielä niin lämmin päivä, että jäi lämpimät muistotkin.:) Käytiin katsomassa tekstiilinäyttely It is Beautiful Here, todella kekseliäitä ja oivaltavia teoksia! Omia suosikkeja olivat Dave Colen lelusotilaista kasattu Yhdysvaltain lippu ja Beili Liun Viettelys/Pudotus, josta seuraavassa kuvaa. Maija Lavosenkin erikoiset värikaapelityöt olivat näkemisen arvoiset. Eli: suosittelen!
Toinen näyttely esitteli uusinta muotoilua. Mm. Minna Parikan kenkiä oli esillä! :) Noita puu-naulakoita ja koiratuoleja oli paljon Asuntomessuilla, mutta jotenkin en vaan totu noin selkeään muoviin... Sen sijaan tuo nuottituoli kyllä kolahtaa.:)
Nyt alkoi sopivasti Skinskin, näihin kuviin ja tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti