7/04/2009

Easy living!

Alkuviikosta päädyin telttailemaan mahtavassa seurassa Haukkajärven hiekkarantsulle - tarkoitus oli aluksi vain piipahtaa siellä, mutta jahkailtuani pari tuntia päätinkin jäädä yöksi.:)

Onneksi päätin, oli huippua!

Matkan alussa pysähdyttiin ostamaan hirveät lastit evästä; vaahtokarkkia, banaania ja suklaata, pikapuuroa ja luonnollisesti myös kakkua, pitihän sitä K:n synttäreitäkin juhlia! :)
Kaupassa oli kivaa...

Teki vähän mieli korppuja? :)

Autobaanalla kajareista pauhasi luonnollisesti MJ, R.I.P!

Perillä tajuttiin, ettei se teltan pystytys ehkä olekaan ihan niin läpihuutojuttu...


"Se elää!!!"


Ranta oli ihana, ja päädyttiinkin sen ääreen nauttimaan synttärikakusta hieman supistetulla kynttilämäärällä. :DPäästiinhän me lopulta uimaankin! Tosin K ja M yritti saada aikaan mölkkyottelua, mutta jostain syystä mulla ei ollu ihan mölkkyfiilis päällä... Eli se peli torpedoitui vähitellen.:)
Järvi oli ihan peilityyni!

Illalla sytytettiin A:n kanssa nuotio, joka muistutti aluksi lähinnä kokkoa tai alkavaa metsäpaloa. Siinä sitten käristeltiin vaahtokarkkeja, suklaabanaaneja ja kanelikeksejä (?). Naminam. <3

Mahtireissu. Koska uudestaan?! Seuraava päivä töissä oli kyllä vähän nihkeä... :P

Ja eilisestä sen verran, että lähdettiin heti aamusta Ideaparkiin. Arvatkaa, tarttuiko mukaan jälleen... tadaa, hame! Moneskohan se on, numero 54? En halua ajatella...:) Hameissa ja mekoissa on vaan jotain niin kivaa.:D

Noh, huomenna taas sorvin ääreen. Paistais nyt edes se aurinko!

Vihreä teepis GT, mikrot Mango, gladiaattorit New Delhistä. Iso valkoinen t-paita Onlysta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti